Een korte introductie tot KNX

Zowel in residentiële als commerciële gebouwen neemt de vraag naar comfort en veelzijdigheid in het beheer van regelsystemen toe. Zonder dat we het merken, speelt automatisering hierin een belangrijke rol.
Dit is de verantwoordelijkheid die KNX op zich kan nemen.

Door de traditionele installatietechnieken te vervangen, verhoogt KNX de efficiëntie, het comfort en de veiligheid van uw leefomgeving. Technologieën evolueren voortdurend en veranderen snel, maar KNX is futureproof.

Kortom, KNX brengt alle specialiteiten van diverse fabrikanten samen tot één intuïtief geheel.

CommercieelProject voor gemeenschapsinstelling in Ruiselede

Project voor gemeenschapsinstelling in Ruiselede

CommercieelProject voor politiebureau ‘De Drie Hofsteden’ in Kortrijk

Project voor politiebureau ‘De Drie Hofsteden’ in Kortrijk

Projecten

De kracht en meerwaarde ervaren van domotica en slimme toepassingen/producten met gebruik van KNX-technologie? Bekijk hier enkele realisaties van onze partners.

Bekijk onze realisaties in België

De automatiseringsdroom realiseren

Automatisering hoeft niet moeilijk te zijn. Het vereist enkel een systeem dat verschillende apparaten connecteert door ervoor te zorgen dat alle componenten via één gemeenschappelijke taal kunnen communiceren. Het soort apparaat dat u wilt gebruiken, maakt niet langer uit.

Ongeacht welk systeem u wilt regelen: verlichting, rolluiken, veiligheidssystemen, energiebeheer, verwarming, ventilatie, airconditioning, signalisatie- en monitoringsystemen, interfaces naar service- en gebouwautomatiseringssystemen, afstandsbediening, audio- en videotoepassingen, … al deze functies werken via een uniform systeem. Dit principe wordt interworking genoemd.

Dit is woning- en gebouwautomatisering in al zijn eenvoud. Dit is KNX.

Maximale flexibiliteit en
personalisering

De mogelijkheden om een slimme woning of slim kantoor te creëren, zijn onuitputtelijk. Houd het eenvoudig met lichtregeling of ga uit de bol en verbind verschillende soorten apparaten. KNX legt de lat van automatisering en personalisering een stuk hoger.