Eindeloze flexibiliteit en personalisering

We weten allemaal dat klanten hoge eisen stellen aan het soort producten dat ze voor hun slimme woning of slim gebouw willen gebruiken. Dankzij KNX kunt u nu ‘ja’ antwoorden op al hun verzoeken. Eindeloze flexibiliteit en personalisering bij het creëren van uw automatiseringsproject zijn niet langer een droom, maar werkelijkheid. U kunt een breed gamma aan apparaten met elkaar laten communiceren, zelfs als ze van verschillende fabrikanten komen. Het is zelfs mogelijk om KNX samen met andere automatiseringssystemen te integreren.

Op deze manier is de keuze voor de producten die u wilt gebruiken, volledig aan u of aan uw klanten. Geen grenzen, enkel mogelijkheden. KNX is uw ‘alles-in-één’ oplossing voor elke automatiseringsuitdaging.

Word nu lid van KNX BELGIUM en ontvang een welkomstgeschenk ter waarde van €150!

Indien je dit jaar (aansluiting voor 30 september 2024) als KNX PROFESSIONAL lid wordt van de Belgische nationale KNX-organisatie, ontvang je een welkomstgeschenk ter waarde van €150! Dit welkomstgeschenk betreft een gratis KNX-product van een van de fabrikanten die zijn aangesloten bij KNX Belgium.

Welkomstgeschenk KNX
Lidmaatschap

Vraag lidmaatschap aan

Checkboxes

Een betrouwbaar en veilig systeem

Veiligheid is brandend actueel en de veiligheidsvereisten voor regelsystemen worden steeds strenger. Bij KNX streven we ernaar dat we voldoen aan de strengste veiligheidsvereisten op de markt. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, omdat we weten dat u erom geeft. Omdat uw klant erom geeft.

Met KNX is een veilig installatieproces gegarandeerd zodat zowel u als uw klant op beide oren kan slapen. Er is geen enkele extra inspanning of bijkomend systeem van een professional nodig. KNX Secure is in onze bestaande software geïntegreerd. Veiligheid was nog nooit zo gemakkelijk.

Tijdbesparende en gemakkelijke installatie

KNX streeft ernaar om uw professionele leven gemakkelijker te maken. Onze software staat voor eenvoud. Er is slechts één tool voor de inbedrijfname en deze beschikt dan nog over een gebruiksvriendelijke interface. Op deze manier bespaart u kostbare tijd die u kunt investeren in de zaken die uw business echt doen draaien.

Bovendien heeft uw klant de regeling van zijn of haar slimme woning of slimme gebouw in eigen handen. Onze nieuwste software, ETS Inside, biedt uw klant de mogelijkheid om zelf kleine wijzigingen aan te brengen via smartphone of tablet. Een grote tijdsbesparing voor u beiden.

Een totaaloplossing

KNX beschikt over 28 jaar ervaring in gebouwenautomatisering. U kunt verschillende producten van verschillende fabrikanten gebruiken. KNX kan zelfs met andere systemen worden gekoppeld en hangt niet af van bepaalde hard- of softwaretechnologie.

Bovendien kunt u onze technologie in zowel nieuwe als bestaande gebouwen gebruiken. Een KNX-installatie is eenvoudig uit te breiden en aan te passen aan nieuwe behoeften, zonder dat u kostbare tijd verliest of grote investeringen moet doen. KNX leent zich voor kleine gezinswoningen maar ook voor grote gebouwen.

Een internationale community

Met KNX bent u nooit alleen. U maakt deel uit van een grote community van systeemintegrators, deelnemende bedrijven, opleidingscentra, … Wij helpen u om uw business te verbeteren. U kunt contact leggen met installateurs zoals uzelf, niet enkel om het gebruik van onze technologie te bespreken, maar ook om inzichten uit te wisselen over de verkoop en hoe u meer klanten kunt aantrekken. Zij worden met dezelfde problemen geconfronteerd als u en door ervaringen uit te wisselen, wint iedereen.

Bovendien heeft uw klant de regeling van zijn of haar slimme woning of slimme gebouw in eigen handen. Onze nieuwste software, ETS Inside, biedt uw klant de mogelijkheid om zelf kleine wijzigingen aan te brengen via smartphone of tablet. Een grote tijdsbesparing voor u beiden.

Certificaat & Opleidingen

Certificaat

Certificaat

De KNX certificeringen verhogen je zichtbaarheid en geven je carrière een boost. Verken nieuwe groeimogelijkheden met onze gecertificeerde opleidingen!

Lees meer

Opleidingen

Opleidingen

Bij de gecertificeerde opleidingscentra kan je heel wat KNX opleidingen volgen en certificaten behalen.

 

Overzicht van opleidingscentra & cursussen