KNX België

We verbinden alle partijen actief bezig met domotica en slimme toepassingen op basis van de KNX-technologie. We dragen de meerwaarde uit van deze technologie/oplossingen en zorgen ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte blijven over dé referentie op het vlak van woning- en gebouwautomatiseringtechnieken.

Missie

Onze missie is om zowel fabrikanten, groothandels als professionele installateurs samen te brengen in een KNX-community. Daarbij streven we naar optimale kennisdeling en scheppen we meerwaarde voor alle stakeholders. We reiken alle mogelijke informatie aan betreffende KNX-technologie en de KNX-standaarden.

Verder organiseren we ook tal van opleidingen zowel online als in ons erkende opleidingscentrum. Zo ondersteunen we KNX-professionals in hun verdere groei en houden we de kennis up-to-date.

Bovendien ijveren we er ook voor dat de markt KNX, de leden en hun producten ziet als drijvende krachten op het vlak van slimme woningen en slimme gebouwen. Met onze standaard creëren we zakelijke mogelijkheden voor alle betrokken partijen.

Visie

Communiceren en kennis delen is het uitgangspunt bij KNX Belgium. We vervullen een verbindende rol tussen alle betrokken partijen bij de KNX-technologie. Het delen van die kennis doen we op verschillende manieren. Online door middel van opleidingen en informatie, maar ook aan netwerkevents hechten we veel belang. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten waar nieuwe kennis kan worden opgedaan en zowel fabrikanten, groothandels als professionals elkaar treffen.

We geloven sterk dat een kruisbestuiving tussen alle partijen tot betere oplossingen leidt.

Vind een KNX-professional

In contact komen met een KNX-professional?