KNX fabrikanten

Als KNX-fabrikant aan de slag met de meest vooruitstrevende technologie op het vlak van gebouwautomatisering? Dan vind je meer dan 500 collega’s in onze KNX-community. Honderden fabrikanten van over de hele wereld delen kennis, ervaringen en best practices.

Als aangesloten fabrikant kun je gecertificeerde KNX-toepassingen en apparaten ontwikkelen en deze meteen internationale zichtbaarheid geven. Bovendien kun je als lid mee je stempel drukken op toekomstige ontwikkelingen en deze mee vorm geven.

“Als erkend KNX-fabrikant halen we heel wat meerwaarde uit ons lidmaatschap. De community zorgt voor waardevolle kennis waardoor we veel sneller en doelgerichter kunnen ontwikkelen.”

De belangrijkste producten en toepassingen

Je apparaten altijd en overal bedienen 

Kiezen voor KNX, is opteren voor vooruitstrevende ‘Smart Home’-oplossingen die je leven aangenamer en makkelijker maken. Een all-in-one systeem voor iedere woning. 

 • Jaloezieën

  Open of sluit je jaloezieën of zonwering met je smartphone of tablet. Kies voor makkelijk aan te passen instellingen, gebruiksgemak en energiebesparing. Gun jezelf meer levenscomfort met de handige en energiezuinige oplossingen.
 • Verlichting

  Dimmen, regelen vanop afstand of je verlichting combineren met een KNX-bewegingssensor? Alles kan. Wij geven je de volledige controle over je verlichting met je smartphone of tablet. Bespaar op energie, speel met de intensiteit van je verlichting via de KNX-dimmer en kies voor de ultieme flexibiliteit en gemoedsrust.
 • Verwarming, ventilatie en airconditioning

  Regel de temperatuur, verwarm ruimtes voor of schakel de verwarming op een vast tijdstip uit. Wij geven je de controle, waardoor je kunt besparen en je aan wooncomfort wint. Houd ruimtes koel met de airco, regel je ventilatie vanop afstand en kom steeds thuis in een woning met een aangename temperatuur. Met onze slimme klimaatregeling zit je goed.  

 • Beveiliging

  Activeer je alarm bij het sluiten van de deur, laat bewegingssensoren je waarschuwen en houd inbrekers buiten met een slim beveiligingsalarm. Beheer je beveiligingsoplossing vanop afstand en/of creëer een routine waardoor je de indruk wekt dat je thuis bent. De KNX-technologie en KNX-sensoren geven inbrekers geen kans. 
 • Deurcommunicatie

  De deurtelefoon geeft je een glashelder beeld van je bezoekers, zonder de deur te openen. Bovendien kun je de beelden ook perfect raadplegen vanop je smartphone of tablet. Het beheren van welkomstberichten is een fluitje van een cent en zorgt voor een persoonlijk onthaal. 
 • Visualisatie

  Tal van handige visualisatietools zorgen voor overzicht en maken een KNX smart home van je woning. Je beschikt steeds over een up-to-date overzicht van je energieverbruik via een flexibel dashboard en een gebruiksvriendelijke interface.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak kennis met het KNX-starterspakket, de KNX-starterkit en KNX-hardware. Wij bezorgen je er graag meer informatie over. 

Klaar om contact op te nemen met een fabrikant?