Terug naar overzicht
01jan

KNX e-letter – editie januari 2024

JUNG Smart Visu Server – Nog meer comfort in de slimme woning – Stagobel

Altijd genieten van ideale verlichting, automatisch gereguleerde kamertemperaturen en een verhoogd gevoel van veiligheid: de JUNG Smart Visu Server tilt jouw woonomgeving naar nieuwe hoogten. Volg de KNX-acties op een visuele manier via jouw smartphone of integreer bestaande technologie naadloos in huis met behulp van slimme technologie.

Vereenvoudig jouw dagelijkse routine

Een intelligent huis vergemakkelijkt het leven aanzienlijk: bij terugkeer ’s avonds zorgt het verwarmingssysteem al voor een aangename temperatuur in de woonkamer. Met KNX wordt deze functionaliteit werkelijkheid in een slim huis. De JUNG Smart Visu Server biedt niet alleen extra comfort en controle, maar voegt ook een visuele dimensie toe aan het gehele proces.

In een KNX-systeem verlopen talrijke processen automatisch en onopvallend. De Smart Visu Server brengt deze processen echter tot leven door ze nauwkeurig te visualiseren en te beheren. Hierdoor kan je moeiteloos tal van functies aansturen via de bijbehorende app op jouw smartphone of tablet. Is de verlichting in de woonkamer niet naar wens? Pas deze dan eenvoudig aan vanaf de bank met de app. En het wordt nog gezelliger: de Smart Visu Server heeft zelfs integratie met Philips Hue, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt op het gebied van verlichting. Met de Smart Visu Server en KNX woon je niet alleen comfortabel en veilig, maar maak je ook op efficiënte wijze gebruik van middelen.

Nieuw – Book of inspiration editie 2024: +250 pagina’s boordevol smart home inspiratie – Vecolux

Laat je als professional in KNX-technologie inspireren door de nieuwste catalogus van Vecolux – editie 2024 – vol met een breed scala aan producten, waaronder touchscreens, schakelaars, sensoren, KNX-voedingen, interfaces en nog veel meer. Daarnaast vind je heldere schema’s die onze oplossingen voor de automatisering van woningen en gebouwen illustreren, evenals de integratie van diverse technieken en energiemanagementoplossingen. Vraag jouw digitale of papieren exemplaar aan en ontdek de innovatieve mogelijkheden die KNX biedt.

  • Ontdek als eerste de nieuwe producten
  • Meer dan 250 pagina’s met KNX inspiratie
  • Optimaliseer je toekomstige KNX installatie
  • Bekijk de specifieke eigenschappen van elk product
  • Aan de hand van iconen ken je direct de functie van elk component

KNX achteraf inbouwen biedt veiligheid – Tempolec

Veel oudere huizen hebben verouderde elektrische installaties die niet meer voldoen aan de hedendaagse normen. Door gebruik te maken van een KNX-radiosysteem kunnen deze woningen op een eenvoudige manier worden gemoderniseerd en klaargestoomd worden voor de toekomst.

Van universiteiten en scholen tot kantoren, gezondheidscentra, ziekenhuizen, musea, hotels en privé-eigendommen: benut de volledige potentie van KNX. De kracht van een KNX-installatie ligt vooral in haar veelzijdigheid. KNX biedt de flexibiliteit om alle functionaliteiten van een gebouw in één geïntegreerd netwerk op te nemen, te programmeren en te beheren. Of het nu gaat om verwarming, ventilatie en ruimteregeling, verlichting, zonwering, of systemen voor alarm, beveiliging en informatie – KNX staat garant voor een geavanceerde en gecoördineerde aanpak.