Terug naar overzicht
01okt

KNX e-letter – editie oktober 2023

De SpaceLogic KNX Touch Unit van Schneider. Eén apparaat om uw huis te bedienen.

Maak kennis met de gloednieuwe SpaceLogic KNX Touch Unit van Schneider – het ultieme apparaat voor de controle over uw huisautomatisering. Dit hoogwaardige 4-inch display met geïntegreerde sensoren biedt een scala aan mogelijkheden om uw leven te vereenvoudigen. Met een indrukwekkende resolutie van 480×480 pixels en de mogelijkheid om 9 schermen met 6 functies per scherm te configureren, geeft de SpaceLogic u ongeëvenaarde controle over: verlichting, rolgordijnen, energie monitoring, RGB- en RGBW-dimmen, temperatuurregeling, HVAC-instellingen, schakelingen, logica, luchtkwaliteit en muziek.

De SpaceLogic KNX Touch Unit is ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen en biedt ongeëvenaarde controle en comfort in uw ruimtes. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw leefruimte of het creëren van een intelligente werkomgeving, deze unit voldoet aan al uw behoeften.

Dimactor van Theben – DALI, KNX RF, Data Secure

Dit apparaat is gecertificeerd volgens de DALI-2 normen. Het fungeert als een interface tussen het DALI-verlichtingssysteem en de KNX-bus, met de mogelijkheid tot eenvoudige inbedrijfstelling van maximaal 30 EVA’s in broadcastmodus. De Dimactor is ontworpen om een breed scala van armaturen aan te sturen, waaronder RGB, RGBW, Tunable White en conventionele armaturen. Bovendien biedt het ondersteuning voor DT-8 armaturen en maakt het een moeiteloze vervanging van EVA’s mogelijk in geval van storing. De compacte behuizing maakt een gemakkelijke installatie mogelijk.
Het apparaat waarborgt een veilige inbedrijfstelling en communicatie dankzij de ondersteuning van KNX Data Secure, wat de integriteit en privacy van de gegevens waarborgt.

Zennio HeatingBOX 230V 2X & 6X v2

Naast de 4- en 8-voudige HeatingBOX lanceert Zennio nu ook 2- en 6-voudige varianten. De HeatingBOX serie is specifiek ontworpen voor het sturen van aandrijvingen in klimaatsystemen met waterleidingen (vloerverwarming, klimaatplafonds of radiatoren) vanwege de triac uitgangen. De HeatingBOX modules bieden logische functies om, bijvoorbeeld, een gezamenlijke warmtevraag te kunnen berekenen. Daarnaast bevatten ze ook analogie/digitale inputs die je kan gebruiken om ruimtetemperaturen te meten en de aanvoertemperatuur van een kring te monitoren. Bovendien maken errorobjecten op de uitgang het mogelijk om fouten in de aandrijving snel te detecteren.